5 lessen Tai-chi in de tuin

Docent Hans Minnaert geeft een bijzondere cursus met start op zaterdag 9 oktober op de Tuinbouwschooltuin. Hij mengt tai-chi, beweging en dans, op een fijne plek op de tuin.

Tai-chi gaat over in beweging zijn- net als de tuin voortdurend verandert door verschillende seizoenen, weer, wind en licht – zo zijn wij mensen ook voortdurend letterlijk en figuurlijk in beweging. Tai-chi geeft een boost aan je (innerlijke) balans en coördinatie. 

Het gaat vooral om het plezier in het bewegen. Absoluut een laagdrempelig evenement en geschikt voor alle niveau’s en leeftijden. Hans Minnaert neemt ons mee in beweging en dat zorgt voor vrolijkheid en energie. Doe ook mee en laat je verrassen. De kosten voor 5 lessen zijn 50 euro.

Data

De volgende data zijn ingepland:

Zaterdag 9 oktober

Zaterdag 16 oktober

Zaterdag 6 november

Zaterdag 13 november

Zaterdag 20 november

Dit alles in deze prachtige omgeving – nu in van de herfst binnen-  maakt het tot een fijne manier om je weekend te starten!

Tijd & adres

De lessen zijn van 10.00 uur tot cirka 11.30.

Het adres is: Voormalige tuinbouwschool,  Majoor van Swietenlaan 16,  Frederiksoord

Hans Minnaert

De artistieke carrière van Hans Minnaert is lang en indrukwekkend. Zo was hij 22 jaar danser en musicus bij het Internationaal Danstheater en reisde de wereld rond vanuit Amsterdam met voorstellingen. Hij werkte als choreograaf en musicus bij Mini & Maxi. Hij is artistic director geweest van de Rotterdam Circus Arts van Codarts enen artistic advisor/director van het National Institute of Arts op Sint Maarten.

Het lesgeven, inspireren en coachen is ook een belangrijk aspect van zijn werk. We zijn daarom ook vereerd dat Hans Minnart ‘ja’ zei, toen we hem vroegen een workshop te geven in de Tuinbouwschooltuin. Geef je nu op via info@tuinbouwschooltuin.nl, het aantal plekken is beperkt.

Praktisch

  • De cursus start op zaterdag 9 oktober en geschikt voor alle leeftijden en niveaus
  • Trek kleding aan die lekker zit
  • De cursus wordt gegeven in het oude schoolgebouw
  • Geef je nu op via info@tuinbouwschooltuin onder vermelding van cursus tai-chi 2021
  • Kosten zijn 50,o0 euro. Graag contant betalen.

U kunt ook een eigen groep en losse workshop boeken op een datum die u uitkomt. En dit combineren met koffie/thee of een lunch of een borrel. Info en offerte opvragen via info@tuinbouwschooltuin.nl.

Van harte welkom!

Bekijk al onze projecten

Donateur of vrijwiller?

Meer informatie over donateur of vrijwilliger worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en projecten en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een update op je digitale deurmat!