Vrienden en Donateurs

Vrienden en Donateurs

Vanaf NU is het mogelijk om Tuin-vriend of Tuin-donateur te worden! Met uw bijdrage kunnen we zoveel meer bereiken en grote stappen zetten. We willen niets liever dan opknappen, renoveren en nieuwe plannen realiseren.

Dit is onze TOP 3 wensenlijst voor de lente en zomer van 2021:

  1. Het opknappen van de paden. Dit lijkt een logische eerste stap. De paden meer toegankelijk maken! Zo kunt u naar hartenlust vrij wandelen door de prachtige 7 hectare grote tuin en onder andere genieten van de meer dan 400 verschillende boom- en struiksoorten.
  2. Aanschaf van mooie bankjes. Stelt u zich voor: U wandelt door de tuinen en kunt heerlijk uitrusten op een mooi vormgegeven bankje met uitzicht op bijvoorbeeld de Franse Tuin of de kassen. Daar zit u dan met het geluid van vogelzang en ruisende bladeren in de wind. Genieten.
  3. Opknappen van de berceau. Zodat de klimmende blauwe- en gouden regen weelderig kunnen groeien. En het aangrenzende rosarium heeft ook een zetje nodig zodat de heerlijk geurende rozen in allerlei kleuren en vormen bewonderd kunnen worden.

Met uw hulp kan dit van de zomer gerealiseerd worden. Als Vriend of Ambassadeur wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen middels een nieuwsbrief. Ook krijgt u leuke voordelen. Lees er hier meer over.

Wilt u op grotere schaal helpen? Met bijvoorbeeld het herstel van de vijver in de Franse Tuin, het onderhoud van een bepaald stuk tuin of namens uw bedrijf een picknick tafel schenken? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

P.S. De foto’s hier getoond zijn een impressie van hoe het eventueel kan worden. We houden u op de hoogte als er meer concrete plannen zijn.

Bekijk al onze projecten

Donateur of vrijwiller?

Meer informatie over donateur of vrijwilliger worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en projecten en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een update op je digitale deurmat!