DE PROEF.

VISIE.

Onze visie is om een wereld te creëren waarin onze omgeving in harmonie is met de natuur en waar sociale inclusieve gemeenschappen veerkrachtig, zelfvoorzienend, rechtvaardig en cultureel rijk zijn. We streven ernaar dit te bereiken door regeneratieve landbouwpraktijken te promoten, hands-on onderwijs te bieden en gemeenschap betrokkenheid te bevorderen door middel van kunst en cultuur. We zullen het goede voorbeeld geven door aan te tonen dat duurzame landbouw de wereld kan voeden, het milieu kan beschermen en de levenskwaliteit voor iedereen kan verbeteren. We zullen het succes van onze visie meten aan de hand van maatstaven zoals gemeenschapsparticipatie, gewasopbrengsten en culturele verrijkingsprogramma’s.

Het doel voor de tuinen?

Een prachtig arboretum met plek om te wandelen en struinen. Een leertuin met plek voor educatieve programma’s. Een mooi park met plek voor reflectie, contemplatie, rust; kortom met onderdelen van de zorg die ook geboden gaat worden. Een plek voor beweging zoals yoga of tai-chi. Ook een plek om kunst en cultuur te ervaren. En gezond en lekker voedsel te verbouwen voor de lokale horeca. Wilt u meewerken als vrijwilliger? Dat kan! Neem contact op via info@tuinbouwschooltuin.nl.

Bekijk al onze projecten

Donateur of vrijwiller?

Meer informatie over donateur of vrijwilliger worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en projecten en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een update op je digitale deurmat!