Cultuurhistorische rondleiding met gids

Meld u nu aan voor een rondleiding van ongeveer anderhalf uur op de Tuinbouwschooltuin voor uw groepen en partijen. Vanaf vier personen mogelijk.

De gids vertelt over de geschiedenis van de tuin en de school, anekdotes over tuinhazen, er is uitleg over de kunst op de tuin en in de kassen én er wordt verteld over de toekomstplannen voor dit gebied.

Dit is dus NIET een wetenschappelijke, botanische rondleiding, die plannen we in voor 2023. Deze wandeling is meer geschikt voor geïnteresseerde bezoekers en toeristen.

Aansluitend drinkt u een kopje heerlijke thee of koffie met huisgemaakt lekkers in het Huygens Huys, tegenover de tuin in het oude postkantoor. Of in het nieuwe cafeetje in de Franse tuin.

De rondleiding start bij het infobord bij de ingang van de Tuinbouwschooltuin. En gaat door als u zich met een groep aanmeldt met minstens vier personen.

Praktisch

Hierbij wat praktische info:

  • De rondleiding duurt circa anderhalf uur. Er zijn een aantal bankjes onderweg, maar we zijn dus vooral in beweging!
  • Ook bij regen gaat de rondleiding door – trek dan regenlaarzen en een regenjas aan of neem een paraplu mee. Bij code oranje of rood gaat de rondleiding niet door, die wordt dan opgeschoven. U krijgt dan een berichtje van te voren.
  • Geef u op via info@tuinbouwschooltuin.nl en vermeld ook welke datum u mee wilt wandelen.
  • We verzamelen bij het infobord bij de ingang van de tuin. Majoor van Swietenlaan 17.
  • De kosten zijn 12,50 euro inclusief koffie/thee plus huisgemaakt lekkers. U kunt het bedrag vooraf overmaken of ter plekke pinnen.
  • Groepen van minstens vier personen
  • Contactpersoon Annette van der Maarel 06-50939469.

Borrel, lunch ook mogelijk

U kunt ook een groep boeken op een datum en tijdstip dat u uitkomt. En dit combineren met koffie/thee of een lunch of een borrel. Info en offerte opvragen via info@tuinbouwschooltuin.nl. Of bel Annette van der Maarel 06-50939469.

Van harte welkom!

Bekijk al onze projecten

Donateur of vrijwiller?

Meer informatie over donateur of vrijwilliger worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en projecten en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een update op je digitale deurmat!