Bijzondere vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie

Vanaf nu kunt u vergaderen op de tuin. Buiten op de tuin als het mooi weer is. Of binnen in het oude schoolgebouw in een kleine, intieme ruimte of een grotere zaal. Het gebied biedt privacy, rust, ruimte, vogelzang en mooie uitzichten op de verwilderde, tot de verbeelding sprekende tuinen!

Bij slecht weer kunt u binnen terecht in een voormalig klaslokaal of docentenkamer. Eenvoudige stoelen en tafels zijn aanwezig in de lokalen uit de jaren – 60 met industriële look. U krijgt heerlijke koffie en thee en zelfgemaakte taartjes (zoals aardbeientaartjes met aardbeien uit de Tuinbouwschooltuin). Of een lekkere lunch met verse, biologische streekproducten. Of u eindigt uw teamdag met een fijne borrel op het terras van de Franse tuin.

Ook kunt u er een rondleiding bij boeken, op dit moment bieden we een Historische Wandeling aan, over de geschiedenis van de tuinen. De gids vertelt verhalen over de rijke historie van het gebied met anekdotes over tuinhazen en laat een aantal bijzondere bomen zien (Volgend voorjaar volgen ook rondleidingen met botanische, wetenschappelijke inhoud).

Dit is een unieke locatie! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via info@tuinbouwschooltuin.nl, u bent van harte welkom.

Bekijk al onze projecten

Donateur of vrijwiller?

Meer informatie over donateur of vrijwilliger worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en projecten en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een update op je digitale deurmat!