Laden Evenementen

Lezing ‘De Jungletuin’ van Philip Oostenbrink

Philip Oostenbrink is headgarderner op Walmer Castel and Gardens in Kent. Ook is hij de auteur van het prachtige boek De jungletuin. Philip is op bezoek in Nederland, hij geeft een voordracht in de Hortus in Leiden en komt ook speciaal naar Frederiksoord voor een lezing.

Hij vertelt over zijn werkzaamheden als headgarderner en hoe hij nu een jungletuin creëert in de droge gracht rond het kasteel. Maar vooral geeft hij praktische tips en voorbeelden aan de hand van zijn boek hoe je zélf een spectaculaire, exotische tuin kunt maken. Je kunt een grote tuin, maar ook een kleine stadstuin of binnenplaats omtoveren tot een groen paradijs.

Er is voldoende plek om vragen te stellen en naderhand drinken we gezellig een drankje.

De kosten van de lezing van deze oud leerling van de Gerard van Adriaan Tuinbouwschool – ook bekend van Garderners World op de BBC- zijn 12.50. Dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop. Meld u nu aan via info@tuinbouwschooltuin.nl. Het aantal plekken is beperkt. Betalen kan ter plekke. De lezing wordt gehouden in de grote zaal in het voormalige schoolgebouw.

Ook kunt u het prachtige boek van Philip Oostenbrink hier ter plekke kopen. U kunt pinnen.

  • Lezing De Jungletuin van Philip Oostenbrink
  • Donderdag 17 maart van 15.00 tot circa 16.30- 17.00
  • Hapje en drankje na afloop, verzorgd door het Huygens Huys
  • Aanmelden via info@tuinbouwschooltuin.nl
  • Ter plekke betalen, graag met pin.
Ga naar de bovenkant